Local cover image
Local cover image
Amazon cover image
Image from Amazon.com
Image from OpenLibrary

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos Volumen 1 / Jean Claude Cheftel; Henri Che

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoIdioma: Español - [spa] Detalles de publicación: Zaragoza : Acribia, 1976. Edición: 1a edDescripción: 333 páginas : ilustraciones ; 24 x 17 cmISBN:
  • 8420004448
Tema(s): Existencias:
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Módulo-Campus CG 577:664 CH 515 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 6008
Libros Libros FCEQyN-Posadas CG 577:664 CH 515 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 6009
Libros Libros Módulo-Campus CG 577:664 CH 515 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 5505
Libros Libros FCEQyN-Posadas CG 577:664 CH 515 (Browse shelf(Opens below)) 4 Sólo sala 5506
Libros Libros FCEQyN-Posadas CG 577:664 CH 515 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 4187
Libros Libros FCEQyN-Posadas CG 577:664 CH515 (Browse shelf(Opens below)) Available 4354

Reimpresiones:
1988 - 1a reimpr. - In.: 5505 ; 5506
1992 - 2a reimpr. - Inv.: 6008 ; 6009

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image
Pronto podrás solicitar tu usuario web para poder acceder a varios servicios online.
Pronto podrás solicitar tu usuario web para poder acceder a varios servicios online.